Bio


Wie ben ik ?

Jesse Van Gompel 

Geboren te Wilrijk op 12 februari 1976 

Opgegroeid en wonende te Deinze. (Oost –Vlaanderen ) 


Studies: 

Artistieke opleiding en schilderkunst aan Sint-Lucas te Gent 

Grafisch vormgeving en bedrijfsgrafiek aan het Higro te Mariakerke .

Wat doe ik  ?

Als veelzijdig kunstenaar vind je in mijn werk abstract, hedendaagse en figuratief stijlen. Ik hou van een constante drive van uitdagende vernieuwende experimentele kunstvormen. 

 Mijn schilderijen zijn een ode aan de grilligheid en imperfectie van het leven, en het feit dat die constante onvolmaaktheid ons leven mooier maakt dan perfectie ooit zou kunnen. Het is de kunst die ons eraan herinnert dat de wispelturigheid van het leven leren aanvaarden, ook een kunst is. Mijn focus ligt op het creëren van een emotionele verbinding tussen de kijker en het kunstwerk. Vaak gebruik ik symbolen en kleuren om een bepaalde energie over te brengen en te reflecteren opdat de mens dieper in zichzelf zou kijken. En laat ik me begeleiden in mijn creatief proces door mijn intuïtieve innerlijke gids, Gompy . . Ik geloof dan ook dat kunst een krachtig hulpmiddel is om ons innerlijke zelf te ontdekken en te uiten en dat kunst ons kan helpen om dieper na te denken over het leven en onze plaats daarin. Het is een manier om te reflecteren op onze emoties, gedachten en ideeën en ze op een symbolische manier uit te drukken. Het kan ons bewust maken van de schoonheid en de complexiteit van de natuur en het universum, en ons laten nadenken over onze relatie met deze wereld. Als je een specifieke opdracht hebt, kan ik een offerte voor je maken op basis van jouw wensen en behoeften. k sta altijd open voor nieuwe ideeën, samenwerkingen en opdrachten. 

Bedankt voor je tijd en interesse in mijn kunst, en ik hoop dat mijn werk jou kan inspireren en ontroeren.

Daarnaast doet ik ook interieur muurschilderijen in opdracht voor particulier of voor bedrijven.  Een aangepaste creatieve workshop op een bedrijfsfeest of evenement kan ook. 

Tevens ben ik ook 1 van de bedenkers en makers van het cultureel maisdoolhof Labyrinth Machelen en werk ik mee achter de schermen voor tal van andere kunstige events.

Meer info via mail of 0497465548


PERS

LAATSTE
NIEUWS

Studioconcept  @ Labyrint doolhof